homeopatie

 

Abcese, supuraţii

În furunculoză, dacă nu putem consulta medicul homeopat în scopul prescrierii unui remediu unic constituţional în funcţie de aspectul şi modul de evoluţie şi stadiul colecţiei putem apela la remediul numit "Gun powder", adică praf de puşcă. Praful de puşcă a fost descoperit de alchimistul Friar. El conţine sulf, carbon, nitrat, salpetru şi ca multe alte lucruri poate ucide la fel de bine cum poate vindeca. Indienii nord-americani foloseau combinaţia în muşcăturile şerpilor veninoşi, iar soldaţii secolului trecut îl luau în formă ponderabilă pentru diverse supuraţii. Remediul are o capacitate extraordinară de a prevenii septicemia. Se administrează în potenţa 3D de trei ori pe zi. 

Homeopatia este dotată şi cu un echivalent al bisturiului clasic: Myristica sebifera, remediu antiseptic cu acţiune asupra ţesutului subcutanat şi chiar asupra periostului. Posedă o acţiune specifică în panariţii unde scurtează supuraţia aceelerînd vindecarea.

Banner
Repertorizare online
Repertorizare computerizată online. Repertoarul Boericke în limba română (traducere dr. Marius Negomireanu). Conţine 8300 de simptome şi permite navigarea facilă cu selectarea simtomelor şi calcularea remediului optim în trei moduri diferite.

-----------